Apulië,  Evenementen Zuid-Italië

La Ghironda Zomer Festival

Apulië

28 augustus tot en met 5 september

De 14e editie van het festival van de 5 continenten met de gebruikelijke formule touring langs Apulië. Muziek en cultuur uit de 5 continenten. De Pugliese zomers worden verlicht door de ritmes en kleuren van musici afkomstig uit alle hoeken van de wereld. Vermaak en vertier langs de straten en in de historische centra (Centro Storico) van de streek. Een fantasierijke muzikale reis waar u van de live muziek van de verschillende groepen kunt genieten.

Cubaanse energie, de warme klanken van reggae, jazz, Mongoolse liederen, de passie van de tango, Russische traditionele liederen en traditionele Siciliaanse volksmuziek. Een mooie ontdekking van deze verre werelden, een boodschap van vrede en respect voor de diversiteit, door middel van de universele taal van de muziek.

Voor iedereen gratis toegankelijk vanaf 20.30 uur.

Ceglie Messapica 28/29 augustus (Centro Storico), Otranto 30/31 augustus, Grottaglie 1 september, Bari 2/3 september, Corato 4 september, 

Trappeto Lido 5 september   (vanaf 16.00 uur entree € 7,00)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *