Verhalen Sandrina

Buon Natale e Felice Anno Nuovo

Het is alweer een half jaar geleden dat ik ben begonnen met mijn blog over Zuid-Italië.Ik doe dit met veel plezier en passie en het is daarom erg leuk dat mijn blog gewaardeerd wordt. Ik dank dan ook al de lezers, die dagelijks mijn blog bezoeken. Waar ik de feestdagen doorbreng zal niet als een verrassing komen… inderdaad in Zuid-Italië! Ik zal hier zeer zeker inspiratie opdoen voor leuke en interessante artikelen en een aantal musea bezoeken waarover ik u later zal informeren.Nu proost ik op fijne feestdagen en wens ik iedereen een Gelukkig Nieuwjaar!

Sandrina Liguori-Krijger

6 Reacties

  • Sandrina

   Ik herinner me Diamante, dat die een leuke boulevard heeft, alleen is het wel een tijd geleden dat ik daar geweest ben, omdat ik i.v.m. mijn ijssalon ‘s zomers niet op vakantie kon gaan.

   Groetjes,
   Sandrina

 • Tessa Izaks

  Goedemiddag,

  Ik doe het maar even zo omdat ik verder geen emailadres van je op de site zie staan.

  Volgend jaar wil ik met mijn gezin naar Calabrie op vakantie.
  Ik heb totaal geen ervaring met Calabrie, want we gaan dan voor het eerst.
  Nu is mijn vraag of jij misschien tips hebt over waar me het beste naartoe kunnen gaan. We willen wel bij het strand zitten en de plaats hoeft niet te toeristisch te zijn.

  mvg Tessa Izaks

  • Sandrina

   Hallo Tessa, de meest bekende toeristische plaats in Calabria is Tropea, maar ik ging zelf altijd naar Cetraro, Belvedere, Praia a mare of Diamante. Dit stuk kust is een mooi gedeelte van Calabria met gezellige dorpjes en nog niet zo heel erg toeristisch, wel veel Italianen die daar graag hun vakantie houden!

   Ik ben benieuwd wat het gaat worden,
   groetjes, Sandrina

  • Sandrina

   Dank je Gerard voor het compliment en voor jou ook de beste wensen. Ik ben net terug uit Calabria waar het zonnetje al volop scheen, dus het is wel weer even wennen hier…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *