Evenementen Zuid-Italië

Groene Vakantiegids Italië

 

Accommodaties in alle soorten en maten: De Groene Vakantiegids Italië beschrijft tegen de 175 bijzondere accommodaties: van biologische of traditionele (berg-)boerderij tot milieuvriendelijk kampeerterrein, romantisch landgoed of een sfeervolle, ecologische Bed & Breakfast. Hoe verschillend ook, ze hebben één ding gemeen: de beheerders van deze vakantieadressen leveren, door de wijze van bedrijfsvoering, een actieve bijdrage aan de bescherming van de natuur en de leefomgeving.

Alle regio’s van Italië zijn hier beschreven en worden er diverse type accommodaties aangeboden, die alle bijdragen aan een beter en duurzaam milieu. Ze doen dat elk op hun eigen manier. Zuid-Italië is ook vertegenwoordigd, maar nog niet zo uitgebreid.

ANWB en ECEAT: een groene samenwerking: De Groene Vakantiegids Italië is een samenwerkingsverband tussen ECEAT (Europees Centrum voor Eco en Agro Toerisme, deze promoot al ruim 15 jaar kleinschalig, landelijk gelegen accommodaties, die bijdragen aan een duurzaam platteland) en ANWB. Zij vinden dat duurzaam en verantwoord toerisme noodzakelijk is om ook in de toekomst te kunnen blijven genieten van natuur en landschap.

De gids verschijnt eind mei/1e week juni 2011. Deze zal te koop zijn bij 73 ANWB-reiswinkels, in alle reisboekhandels, de betere boekhandels met een reisafdeling, natuurvoedingswinkels, boerenmarkten en boerderijwinkels. Ook te bestellen via de website www.eceat.nl.

Bekijk ook de site: www.groenevakantiegids.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *