Campanië,  Evenementen Zuid-Italië

Groot waterspektakel

Campaniё

Een unieke intense emotie, het water, zijn mysteries , de magie samen met het vuur, de dans en de harmonie van de lichamen, en de bijzondere muziek die is verweven aan poëzie. Een droom die ons meesleept naar een fantasie wereld, waar de oude waarden nog  deel uitmaken van het heden. Een gebeurtenis waarbij je gedwongen wordt, je eigen leven te overdenken die langzaam aan wegglijdt, je het echte bestaan van het leven doet begrijpen.

De waarde van Gerardo Maiella, een man die heilig is geworden door zijn leven te wijden aan de Heer, en geheel belangeloos de armen en zwakkeren van de samenleving heeft geholpen. Zijn pad ging over drie regio’s, Basilicata waar hij geboren en opgegroeid is, Apulië waar hij gevormd is, en Campanië waar hij zijn goede daden verrichtte.

Het meer van S. Pietro te Monteverde op de grens van de drie regio’s, is het theater van het leven van San Gerardo Maiella en roept vele mensen bijeen om deze emotie te ervaren, maar ook om een humanitair project te steunen.

Entree 12 euro per persoon, 6 euro (6 tot en met 12 jaar), gratis (0 tot en met 5 jaar)

Elke avond van 30 juli tot en met 28 augustus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *