Campanië

Ervaar Napels in je ‘eigen’ vakantievilla

De lente heeft zich al even laten zien, en met de zomer in het vooruitzicht maken wij Nederlanders alweer plannen voor de vakantie. Traditionele bestemmingen zoals Spanje en Frankrijk blijven populair. Veel Nederlanders gaan dan ook nog graag naar de verschillende Costa’s in Spanje om daar te genieten van het strand en de zon. Daarnaast gaan er ieder jaar ook weer vele Nederlandse gezinnen met de caravan of tent richting Frankrijk om daar te genieten van het campingleven. Uiteraard zijn dit allemaal zeer goede opties en wat goed is zal blijven, maar we kunnen inmiddels ook een nieuwe trend waarnemen op vakantiegebied. Er zijn steeds meer mensen die het huis van iemand anders huren om er vakantie te vieren. Zo zien we bijvoorbeeld steeds meer mensen die van het echte Italiaanse leven willen genieten in een prachtig huis aan de kust of vlakbij bijv. Napels.

Zo kun je bijvoorbeeld een prachtig, volledig ingericht en bewoonbaar huis vlak aan de kust, met uitzicht op zee huren. Deze huizen zijn vaak eigendom van mensen die niet het hele jaar door aanwezig zijn in het huis. Voor hun is het ook vaak een ideale optie om het huis te verhuren als ze niet aanwezig zijn om de kosten te drukken. Door deze constructie is het vaak mogelijk om voor hele aantrekkelijke bedragen een prachtig vakantiehuis te huren.

Huur bijvoorbeeld met het hele gezin een prachtig huis met uitzicht op zee net buiten het centrum. Hier kunt u in alle rust genieten van de omgeving en het uitzicht en gezamenlijk ontbijten op de veranda in de Italiaanse zon. Vervolgens vertrekt u richting het centrum van Napels om te genieten van deze prachtige stad. Het is de op drie na grootste stad van Italië achter Rome en Milaan. Enkele absolute aanraders in Napels zijn onder andere een bezoek aan de nog actieve vulkaan Vesuvius, gevolgd door een bezoek aan de stad Pompei die in het jaar 79 na Christus nog werd verwoest door een uitbarsting van de Vesuvius. Daarnaast heeft deze stad een prachtig aanbod aan musea zoals het Museo Archeologico Nazionale en het Museo di Capodimonte. Daarnaast is het leuk om te weten dat de eerste echte pizza afkomstig is uit Napels. In het jaar 1830 werd de eerste pizzeria in Italië geopend, dus op het gebied van lekker eten kun je hier ook prima terecht.

Combineer dus nu je vakantie met de luxe en ruimte van een eigen vakantiehuis in Italië met de cultuur en levendigheid van de prachtige Italiaanse stad Napels.

2 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *