Campanië,  Evenementen Zuid-Italië

Napels, 4 dagen lang modehoofdstad

Van 13 tot en met 16 september staat Napels in het teken van de mode. Middenin het centrum van Napels, en wel in de wijk Chiaia zal dit spektakel zich afspelen. Vier dagen lang zullen hier modeshows plaatsvinden en vind je hier alles wat met glamour te maken heeft. Fototentoonstellingen, diverse kunstvoorstellingen en er komt een prachtige rode loper op Piazza Vittoria te liggen, dit plein zal veranderen in een catwalk van 30 meter, en dit alles met op de achtergrond de prachtige Golf van Napels.

De winkels zullen tot middernacht open zijn, evenals er muziek zal klinken tot in de late uurtjes. Veel stylisten en nationale merken hebben hun medewerking toegezegd en het belooft dan ook een groot spektakel te worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *