Het ja-woord van Justin Timberlake & Jessica Biel te Fasano

Steeds meer beroemdheden weten Zuid-Italië te vinden, zo ook Justin Timberlake en Jessica Biel die hier afgelopen vrijdag 19 oktober elkaar het ja-woord gaven te Fasano in de regio Apulië. Woensdagavond werd het feest al ingeluid met wit en goudkleurig vuurwerk en een welkomstcocktail voor de ongeveer 50 genodigden aan de kust te Savelletri (Gemeente Fassano) en lijkt de hele week te zijn doorgegaan met historische voorstellingen, lokale folk bands, dansen en liederen uit de 19e eeuw en typische gerechten uit die tijd.

Men zegt dat onder andere Madonna, Lady Gaga, Amy Adams, Ellen de Generes en Elton John erbij aanwezig waren. Het feest speelde zich af in het Resort Borgo Egnazia, muziek van Marvin Gaye werd er gedraaid en er waren sterke lichten naar buiten toe gericht om het moeilijk te maken voor de paparazzi en fans om te zien wat er zich daar allemaal afspeelde.

Het personeel moest een verklaring tekenen dat ze de komende 5 jaar zouden zwijgen over het feest, evenals de 180 figuranten die een oude scène naspeelden, dat waarschijnlijk een kerstthema heeft gehad, en zich afspeelde in de drie grotten van Lama del Trappeto te Pezze di Greco, ook een plaats behorende bij de gemeente Fassano. Hier staat in de kerstperiode één van de grootste en belangrijkste levende kerststallen van heel Italië.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *