Apulië

Het ontdekken van het landelijk Apulië

22 juni 2013

Na het succes van de eerste twee edities keert het evenement “masserie sotto le stelle”, ‘boerderijen onder de sterren’, terug. Het evenement waar de hoofdpersoon het landelijk Apulië is. Meer dan 60 boerderijen zullen vanaf 18.00 uur hun deuren openen, van Gargano tot aan de Salento, waar de gasten de mogelijkheid krijgen om te genieten van een avond vol met gastvrijheid en tradities van de regio Apulië.

Voor één nacht zullen de landbouwactiviteiten onder het licht van de sterren plaatsvinden. Je kunt de waarde en de oude tradities van het boerenleven herontdekken door middel van workshops en educatieve rondleidingen; van het maken van kaas, de ‘orecchiette’ pasta, jam tot aan de conserven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *