4 Reacties

 • Luc Vleck

  Beste Sandrina,

  Tijd is een zeldzaam goed, hoewel ik de indruk heb dat in het Zuiden anders omgesprongen wordt met tijd.

  Hoe ben ik ginder verzeild geraakt? Toeval. Na meer dan 20 jaar Italië reizen, minstens eens per jaar, zijn we op zoek gegaan naar een vaste stek. Via Frankrijk, Spanje en de Belgische kust en zijn we heel toevallig in Calabria, vlakbij Amantea terecht gekomen. Vandaag wonen 3 van mijn beste vrienden en vriendinnen in Calabria, heb ik twee jaar geleden, samen met 3 Italianen een vissersloep gekocht, deel ik samen met een Napolitaan een Vespa, gaat er geen dag voorbij of ik ben aan de telefoon of skype met hen en noemen ze me fratello of carissimo. Waarschijnlijk is er door de eeuwen heen een Italiaans gen bij mij terecht gekomen dat maakt dat ik me ginder thuis voel. Wie zal het zeggen?

  Met als enige bedoeling mijn avonturen en ervaringen te delen met vrienden, kennissen en ieder die wil, probeer ik af en toe iets te posten op mijn blog http://lucvleck.skynetblogs.be of Tumblr http://anuasgnik.tumblr.com beiden zijn identiek, enkel de layout verschilt. Hier vind je ook onze omzwervingen vooraleer in Calabria terecht te komen.

  Grtz

  Luc

  • Sandrina

   Hey Luc, bedankt voor je reactie! Ik zou graag veel nieuwe artikels willen plaatsen, echter het tijd tekort breekt me een beetje op. Maar vertel..hoe ben je in Calabria terecht gekomen?

   groetjes,
   Sandrina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *