algemeen,  film

Clooney VS DiCaprio

header

Leonardo DiCaprio –Romeo en Julia

Voordelen

 • Heerlijke winkelstad Verona
 • Veel cultuur en historie
 • Vakantiehuis naast de Arena van Verona
 • Balkon van Romeo & Julia
 • 400 m2 binnenshuis en 300 m2 terras
 • Midden in cultuurstad

Nadelen

 •  Appartement zonder buitenterrein
 • Drukke omgeving

George Clooney – Bloemrijk Comomeer

Voordelen

Prachtige natuur, bergen en meer

 • Authentieke dorpjes
 • Ideaal voor watersportliefhebbers
 • Top familierestaurants in de omgeving
 • Fraai uitzicht over het Comomeer
 • Maar liefst 30 slaapkamers
 • Leg je boot voor de deur
 • Privé- zwembad

Nadelen

 • Geen zongarantie
 • Het Comomeer bevat geen zwemwater

Leonardo DiCaprio – Verona

Met een jaarsalaris van € 34.513.274,00 kon Di Caprio zich makkelijk een droomhuis veroorloven in zijn geliefde Italië. Tussen het filmen door geniet hij van alles wat Verona en zijn enorme huis hem te bieden hebben. Naast maar liefst 5 Oscarnominaties sleepte deze 40-jarige acteur een Golden Globe in de wacht voor beste acteur. Het beroemdste is hij uiteraard van de films Titanic en The Wolf of WallstreetIn de bruisende stad Verona kunt je heerlijk wandelen door de kleine, gezellige straatjes en genieten van de oude Romeinse bouwstijlen én fraaie boetiekjes! Een avondje naar de Aida van Verdi is een must voor de operaliefhebbers. Het elegante Verona is in trek.

bij meer celebrities, zo lijkt ook Madonna hier op zoek naar een woning. Het echte hart van Verona is Piazza delle Erbe, overdag bezet door marktkramen, ’s avonds zitten de sfeervolle barretjes en restaurantjes er vol. De Arena van Verona ligt op loopafstand van het appartement van DiCaprio. Grootste minpunt van het optrekje is toch wel het gebrek aan privacy en rust. Het appartement is ruim maar behalve een terras is er geen buitenruimte, niet ideaal met kinderen…

George Clooney – Comomeer

Wie wil er nou geen koffie drinken met deze man? De geliefde George Clooney (54) is acteur, regisseur, scenarioschrijver en producent. De man waar elke vrouw warm van wordt kreeg bekendheid door zijn rol in de ziekenhuisserie ER. Hij sleepte meer dan 30 filmprijzen in de wacht waaronder een Oscar voor beste mannelijke bijrol. De film Ocean Twelve is deels zelfs opgenomen bij de villa van Clooney. Na Versace, Elton John en Madonna volgde een lange rij van celebrities die een huis kochten aan het gewilde Comomeer. In 2002 kocht Clooney er zijn villa. Helaas voor alle dromers: vorig jaar is hij getrouwd –uiteraard in Italië- met de Brits-Libanese schone Amal Alamuddin.Het Comomeer is ideaal voor natuurliefhebbers. Groene, bloemrijke bergen en pittoreske dorpjes wisselen elkaar af aan het meer dat zeer geschikt is voor watersporten. In de authentiek dorpjes zitten meerdere erg goede restaurants. Minpuntje van het Comomeer is het feit dat je er niet kunt zwemmen maar uiteraard hebben we een privé-zwembad.

And the winner is…

header_winnerGeorge Clooney met zijn huis aan het Comomeer!

Uiteraard is dit zeer grote vakantiehuis met dertig slaapkamers favoriet. Het biedt de meeste privacy en ruimte om te relaxen, zowel binnen als buiten. Aan de steiger ligt een privé-boot en bovendien zit je vanaf hier in een mum van tijd in de mooiste steden zoals Verona en Milaan. De geruchten gaan evengoed wel dat hij het optrekje te koop zet vanwege té opdringerige paparazzi…

Bekijk hier de uitgebreide battle.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *