eilanden/ le isole,  film

A BIGGER SPLASH

bigger1

Een zinderende, sexy, zomerse thriller
van Luca Guadagnino (Io sono l’amore)
Met Matthias Schoenaerts (Rundskop, De rouille et d’os)
Ralph Fiennes (The English Patient, Schindler’s List)
Dakota Johnson (Fifty Shades of Grey)
en Oscarwinnares Tilda Swinton (Michael Clayton, We Need to Talk About Kevin)
Italië – 120 minuten.

Een zinderende, sexy, zomerse thriller, boordevol intriges, lekker eten, prachtige Italiaanse landschappen en beeldschone mode.

De zorgeloze vakantie van het celebritykoppel Paul (Schoenaerts) en rocklegende Marianne (Swinton) op het zonovergoten Italiaanse eiland Pantelleria wordt opgeschud door het plotselinge opduiken van Harry (Fiennes) en zijn dochter Penelope (Johnson). Harry is een luidruchtige driftkikker. Bovendien is hij de ex van Marianne. Wat volgt is een broeierige wervelwind van jaloezie, passie, en uiteindelijk ook gevaar voor alle betrokken partijen…

poster-holder

Pantelleria (SiciliaansPantillirìa) is een Italiaans eiland en in de Middellandse Zee, 85 km ten zuidwesten van Sicilië en 70 km ten noordoosten vanTunesië. Het eiland is ongeveer 15 kilometer lang en 10 kilometer breed. De gelijknamige gemeente maakt deel uit van de Siciliaanse provincieTrapani en telde 7495 inwoners op 31 december 2011. Het eiland behoort geologisch gezien tot het Afrikaanse continent en is volledig vulkanisch van oorsprong. De laatste uitbarsting was in 1891.

7 april in de bioscoop

ABS00166.RAF

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *