Tweede huis in Cilento?

Beste Italië liefhebbers,
Graag willen Carmen en ik u op de hoogte brengen van een recente ontwikkeling.
Wij hebben in het jaar 2000 onze jarenlange droom verwezenlijkt met de aankoop van ons huis Casa valle delle Querce in San Giovanni a Piro.
Dit bleek een zodanig goede beslissing te zijn geweest, dat wij in 2006 ons tweede huis, Valle degli Olivi, hebben laten bouwen, even buiten het dorpje Roccagloriosa.
Om de vaste lasten enigszins te drukken besloten wij de huizen aan Nederlanders te verhuren. Dit lukte buitengewoon goed. Veel Italiaanse vrienden die zagen dat wij onze huizen een groot deel van het jaar verhuurden, vroegen ons of wij ook hun vakantiehuizen aan Nederlanders wilden verhuren. Zo ontstond het agentschap Il Cilento.
In 2011 besloten wij ons territorium uit te breiden met Napels & omgeving, Sorrento & Amalfikust, Basilicata en Sicilë. Zo ontstond Sud Italia.
Een aantal van onze gasten vroeg ons: “Het is hier zo mooi, weet jij hier iets wat te koop staat”? Zo ontstond: Cilento Droomhuizen.

Cilento, een van mooiste kusten van Italië.

Naast al deze activiteiten in Zuid-Italië is ik (Ger) ook nog actief als beeldend kunstenaar www.gereikendal.nl .
Omdat de verhuur- en verkoopwerkzaamheden veel tijd kosten en wij niet meer alles optimaal konden doen, hebben wij per 1 januari van dit jaar de verhuuractiviteit van vakantie-accommodaties ( onder de naam www.SudItalia.nl ) verkocht aan Gertjan de Waard, waarbij ‘Il Cilento Droomhuizen’ en ‘SudItalia.nl’ ernaar zullen streven elkaar zoveel mogelijk te versterken.
Zo kunnen wij ons helemaal focussen op de begeleiding van onze klanten die hun droom willen verwezenlijken met de aankoop van een 2e huis in Cilento.
Wij bieden betaalbare woningen of bouwkavels te koop aan en begeleiden u bij het aankoopproces en indien wenselijk, bij het (ver of af) bouwproces.

Wilt u het roer om gooien en droomt u van een B&B met dit uitzicht?
Graag nodigen wij u uit om onze nieuwe website te bezoeken.
Ook kunt u ons volgen op Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *