Contact

U kunt adverteren op dit blog. Indien u accomodaties of reizen aanbiedt in het zuiden van Italië, dan bereikt u hier uw doelgroep, ook voor het vermelden van Italiaanse evenementen in Nederland. Voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden kunt u een mail sturen. Tevens kunt u bij serieuze interesse voor het overnemen van de domeinnaam contact met mij opnemen.

Per contatti e pubblicità potete inviare una mail.

Sandrina Krijger

18 Reacties

 • Stella Bronwasser

  Dag Sandrina,
  Een berichtje van je oude penvriendin Stella Bronwasser uit Zwanenburg. Ik woon inmiddels ruim anderhalf jaar in Umbria en was operns benieuwd hoe het jou is vergaan hier. Gelukkig vond ik je blog, hartstikke leuk! Ik heb een deel van ons huis in de verhuur baciodellupo.com. Hoe gaat het met je? Ik woon hier met Marc, mijn NL man en we zijn aardig aan het integreren. De taal is heftig om te leren, maar dankzij onze vrienden moeten we wel Italiaans spreken. Als je het leuk vindt, last dan eens wat horen.
  Cari saluti,
  Stella

 • Amber

  Hi Sandrina,

  Ik heb wat vragen over Zuid-Italie, BNN gaat hier een uitzending schieten en we hebben wat vragen aan jou. Ik heb je ook een mail gestuurd!

  Groet, Amber

 • Farah - Food and other Friends

  Hoi Sandrina,

  Aan het zoeken voor een vakantie naar Italië kwam ik op jouw blog terecht. Ik denk dat jij me wel kan helpen…

  Ik wil er in mijn eentje even een weekje tussenuit (eind juni). Ik wil graag naar Italië en dan wel naar het zuiden ergens. Ik zit zelf aan Sicilië te denken, maar ik ben de stad Bari ook al tegen gekomen. Het is allemaal lastig kiezen. Ik wil een weekje relaxen: van het lekkere weer genieten, heerlijk eten, wijntje drinken. Ik wil graag de echte Italiaanse cultuur opsnuiven en als het kan ook nog eens makkelijk andere mensen ontmoeten.
  Het zijn nogal een ‘eisen’. Ik vroeg me af of jij bepaalde plaatsen, steden of streken kan aanraden. Het maakt niet uit waar het is. Hoop dat jij me een paar leuke tips kan geven!

  Alvast bedankt!

  Groetjes Farah

  • Sandrina

   Hallo Farah, mijn voorkeur gaat uit naar Sicilië, hoewel de omgeving van Bari ook vooral heel bijzonder is door de trullo huisjes, is het landschap van Sicilië zo gevarieerd, is er zoveel te bekijken, zoals Noto, Siracusa en Palermo, teveel voor in 1 reis. Succes met de keuze maken!

 • lucrezia

  Sandrina Hallo, ik zag je blog, mijn naam is Lucrezia, ik ben Italiaans, ik leefde in Modena (Emilia-Romagna), met mijn gezin voor 2 jaar en ik verhuisde naar Castellabate (Salerno), Cilento, Campanië.
  Ik met u eens zijn in het veranderen van de indruk dat de andere zo ver als het zuiden van Italië.

  We verhuisden in Castellabate, openden we een kapsalon met 2 vriendinnen en nu zijn we de sponsoring van het zuiden en de toeristische voorzieningen: huizen, villa’s, appartementen en b & b,
  land hause, voor de vakantie, en we willen werken met het buitenland.
  Als u wilt, kunnen we voorzieningen te sturen voor de feestdagen proberen om de perfecte vakantie te organiseren voor Nederlandse toeristen die willen komen in Cilento.
  Mijn e-mail adres is vacanzerelax0@gmail.com. Facebook: vacanzecilento
  dank, groeten Lucretia.

 • mwarcwo

  tesoro, I would suggest you visit Sicily. The place where south&north do meet. If I ever could, I wish I found a job there. Cheers and I wish you well

 • mwarcwo

  I think you should visit Sicily. That’s the quintessential Italian experience. outwordly. out of this world. or give a try to Northern Italy. up to you.

 • Renee Indemans

  Hoi Sandrina,

  wat een leuke blogs.
  Ik heb een vraag mijn vriend en ik gaan van 11 tot 22 september voor de eerste keer naar Apulië. We vliegen op Bari en willen eerst twee dagen naar Vieste gaan en van daarui zakken we langzaam af naar het zuiden. Vooral Lecce en de kustplaatsjes eromheen lijken me geweldig.
  Ik vroeg me af of het in deze periode nodig is om al vooraf de overnachtingen te boeken of dat het goed te doen is om exacte de route pas ter plekke uit te stippelen en de overnachtingen ook pas daar te regelen. We willen graag overnachten in (enigszins betaalbare) B&B’s.
  Ik hoor graag van je

  Renée

  • Sandrina

   Mijn mening is dat in de maand september het goed te doen is om ter plekke je reis uit te stippelen. Ook de Valle D’Itria is zeker een bezoek waard. In Vieste ben ik nog nooit geweest, ben wel benieuwd naar jullie ervaringen straks, fijne vakantie gewenst!

 • Familie Thelosen

  Hallo Sandrina,

  wij willen met ons gezin (4 personen) graag een keer op vakantie gaan in Calabria en wij willen dan graag in een leuk vakantiehuis verblijven dat door Nederlanders of Italianen direct aan derden wordt verhuurd.

  Kun jij ons hierin verder helpen, bijvoorbeeld dat je deze mensen persoonlijk kent of dat je een website weet!

  Alvast bedankt!

  Familie Thelosen

  • Sandrina

   Hallo Familie Thelosen,

   Ik heb uw vraag doorgespeeld naar Elly Beeren, ik ken haar persoonlijk en zij verhuurt oa. huizen in Calabria. Zij zal contact met u opnemen via de mail.

 • Bob Wagemakers

  hoi Sandrina, leuk je gezien te hebben, Cicilia vaak geweest maar ik en mijn vader houden ook van het Noorden . Google Pizzoccheri, ik heb net een pak binnen en kook het graag voor je.

 • Monique Stam-Hooft

  Ciao Sandrina,

  Dank voor je informatie. Ik heb nog niet echt het juiste gevonden. Kom wel veel tegen, maar allemaal Nederlanders ;-), gezellig, maar we willen toch wat meer authentiek Italië waar de mama lekker kookt of waar leuke tentjes om te eten zijn. Af en toe eventueel zelf koken. Wat een wensen….. Maar het is goed om mijn Italiaanse lessen in de praktijk te brengen. Ik zie wel weer een reactie. Alvast reuze bedankt !!

  Met vriendelijke groet,
  Stamgasten & Hooftgerechten
  Monique Stam-Hooft

 • Monique Stam-Hooft

  Hallo, wij willen in oktober graag naar Sicilië of Puglia. Puglia zijn we nog niet geweest en trekt ons wel. Is half oktober nog aan te raden? Willen eens zonder auto huur en gewoon lekker fietsen of trainen. Ik spreek zelf een beetje Italiaans. Misschien kent u nog een leuk onderkomen. Wel liefst met wifi (helaas);-). Alvast hartelijk dank !

  • Sandrina

   Hallo Monique, verleden jaar was ik begin november in Zuid-Italië en toen was het prachtig weer, zelfs nog even aan het strand gelegen. Natuurlijk is dit geen garantie, maar in principe is het in half oktober nog heerlijk weer. Puglia is meer heuvelachtig dus dat is misschien wel prettig met de fiets, ik weet je niet zo gauw iets aan te raden waar een goede wifi-verbinding is, maar misschien komen er nog tips binnen en ik ga er vanuit dat dit eigenlijk geen probleem moet zijn, maar ik zal ook nog even het een en ander informeren,
   groetjes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *